dilluns, 4 d’abril del 2022

SORTIDA AL PARC DE LES OLORS

Els Elefants i les Girafes hem anat a visitar el Parc de les olors de Santa Eulàlia de  Ronçana. Aquesta visita, ens ha apropat de primera mà al món de les plantes aromàtiques i medicinals que es cultiven al Parc. Ens ho hem passat genial perquè ens han explicat un munt de coses interessants i hem  jugat aprofitant els beneficis del contacte amb la natura, en un paisatge preciós ple de colors i d'olors.

Hem plantat una planteta a partir d'un esqueix, dins d'un test biodegradable que haurem de cuidar a casa. També hem gaudit d'una petita experiència d'aromateràpia a través de la Lavanda, hem conegut aquesta planta i hem fet un saquet que ens hem emportat a casa per poder-lo utilitzar, aprofitant els seus beneficis i gaudir de la seva característica olor. Fins i tot, ens ha donat temps a fer una visita als animals que hi havien allà i ens ha encantat poder donar de menjar a les ovelles i cabres.

Ha estat tota una experiència!!! Us deixem aquí un recull d'imatges de la sortida perquè les gaudiu i compartiu en família. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada